وی استفاده از کمربند ایمنی در حین رانندگی را یکی از عوامل کاهش آسیب های جانی پس از تصادفات ذکر و تصریح کرد: عدم توجه به نحو پارک و گردش یکی از دلایل تصادفات شهری است که کمربند ایمنی نقش مهمی در پیشگیری از حوادث رانندگی دارد.
همچنین رییس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان خوزستان افزود: استفاده از کمربند و کلاه ایمنی می تواند خطرات جانی ناشی از تصادفات را کاهش دهد.
سرهنگ مهرآفرین اظهار داشت: از سال ۹۰ با تصویب ماده قانونی بستن کمربند ایمنی برای کلیه سرنشین خودرو ها اجباری شد و این می تواند در پیشگیری از خطرات جانی نقش بازدارنده ایفا کند.
وی با اشاره به آمار بالای اختصاص دیه به سرنشین خودروها در هنگام تصادفات در پرونده های قضایی گفت: طبق قانون راننده متخلف موظف است ۲ درصد از دیه را به عنوان جریمه قضایی پرداخت کند.
سرهنگ مهرآفرین از چراغ قرمز به عنوان ابزاری برای کنترل سهولت تردد خودروها و جلوگیری از گره های ترافیکی یاد کرد.
وی سرعت بالا در رانندگی را عامل ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه ذکر و تصریح کرد: کل زمان یک تصادف در هفت دهم ثانیه رخ می دهد.
رییس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی استان خوزستان همچنین گفت:صحبت کردن با موبایل به هنگام رانندگی، صدای بلند ضبط و غیره موجب خطای مغز در مواقع بحرانی می شود.